31 Mart Yerel Seçimleri için aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. Bugün AK Parti'den bir isim daha aday adaylığını açıkladı.

Muzaffer Atılkan, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, teşkilat mensupları ve vatandaşların da hazır bulunduğu programla Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Atılkan, "Hep birlikte davamıza ve ülkemize hizmet için çıktığımız bayrak yarışında nöbeti devrede devrede bugünlere geldik. Bugün AK Parti'nin kapısından içeri giren herkese bu yol sonuna kadar açıktır." diyerek başladığı sözlerine şu şekilde devam etti;

"Her dem yeniden doğmak demek; bıkmadan, usanmadan, "öf" bile demeden,,, milletle birlikte olmak, millete hizmet etmek demektir. Çünkü bu kadro liderimizin ifadesiyle bin bir başlı kartalı taşımaya talip kanarya misali dünyanın en ağır imtihanını veren kadrodur. Bundan 5 ay önce, "Karabük kadar derdim, Karabük için hayallerim var" diyerek yola çıktım.

Bu şehrin kavuşmasını istediğim seviyeyi anlatan projelerimi tüm hemşehrilerimle paylaştım. Çünkü bir belediye başkanı, şehrine her şeyden önce vizyon ortaya koyandır. Belediye başkanı dediğin cesur, teknik anlamda donanımlı, yenilikçi ve proje adamı olmalıdır. Bu kardeşiniz, her şeyden önce üzerinde inşaat mühendisi gömleği taşıyor.

Muzaffer Atılkan'da cesaret arayanlar, 35 yaşında genç bir mühendisken Karabük'te Tefer Projesi kapsamında 13 köprü, 7500 metre metre istinat duvarı, 300 adet muhtelif ebatlarda menfez ve 1000 km yola bakacaklar. Bu hizmetler bu kardeşinizin yaptıklarının bir kısmıdır. sevgili hemşehrilerim, 26 yıllık Mahalli İdare, 8 yıllık özel sektör ve 4,5 yıllık Belediye Meclis Üyeliği tecrübelerimi birleştirerek, Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Karabük Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum."

"Gün AK kadrolarla sahaya inme günüdür" diyen Atılkan, "Gün kurulduğumuz ilk günden beri yaptığımız gibi vatandaşlarımızla buluşmanın, aşık ile maşuğun kavuşmasının günüdür. Asıl büyük zaferler şu anda önümüzde duruyor. Bu zafer levhasına ismini yazdırmak isteyenlerin yapmaları gereken ise, çalışmaktır, daha çok çalışmaktır. AK Parti teşkilatlarında görev alan veya göreve talip olan her arkadaşımda işte bu heyecanı, bu şevki, bu kararlılığı görmek istiyoruz."

Editör: Vasfiye Yılmaz