MHP Ovacık İl Genel Meclisi Adayı Muhammer Yağlı’nın memleketi Ovacık’a yapacağı 28 daire ve 4 dükkandan oluşan Yeşil Ovacık Konutları projesinin temeli atıldı.

MHP Ovacık İl Genel Meclisi Adayı Muhammer Yağlı’nın geçtiğimiz günlerde açıkladığı 28 daire ve 4 dükkandan oluşan Yeşil Ovacık Konutlarının temel atma törenine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, MHP Ovacık Belediye Başkan Adayı Neslihan Kaya Karpuz, Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyeleri Şuayip Ak ve Özmen Alp Giray ve çok sayıda Ovacık’lı katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Muhammer Yağlı; "Dedelerimizin ve Babalarımızın büyüdüğü,bizlerin sevdiği memleketimiz olan Ovacığımıza bir eser kazandırmak amacıyla bu projemizi yapmaya karar verdik. Buraya yaptığımız bu yatırımı ticari kazanç elde etmek amacıyla düşünmedik. Bu yapacağımız bina ile ilçemizin konut ve dükkan ihtiyacını karşılamayı amaçlamaktayız.Bizler bir ilke imza attık.Umuyorum bundan sonra Ovacık ilçemize yatırım yapma konusunda tereddütleri olanlarda ilçemize yatırım yaparlar.

Bu projemiz ilçemizin amacı ataması olan kamu görevlilerinin konut ihtiyacını bir nebzede olsa karşılamak ve Ovacık’ımıza severek hizmet vermelerine sebep olmak ve kaderine terk edilen ilçemize atanan memurları en kısa zamanda buradan nasıl gideriz düşüncesinden kurtarmaktır.

Yağlı grup olarak Karabük’de devam eden ticari faaliyetlerimizden sağladığımız kaynaklar ile ilçemize bir eser kazandırmak,ilçemizin gelişmesine katkıda bulunmak ve yatırımda öncü olmayı hedefledik. Bu yatırımın planlanmasına 1 yıl evvel başladık temelini atmak bugüne nasip oldu.Hemşerilerimizden beklentimiz bizlere destek olmalarıni ve böylece yeni yatırımlar yapmaya özendirmeleridir.

Ovacık ilçemiz modern konutlara ve diğer sosyal donatılalara kavuşarak gelişmeyi haketmektedir. Bizler Yağlı grup olaarak bu düşünceyle Yeşil Ovacık konutlarının ilk adımını attık.Gelişememek kader olamaz,bu topraklardan çıkan ve iş insanı olan hemşerilerimize sesleniyorum ilçemize yatırım yaparak Ovacık’ı birlikte geliştirelim. Karabük’te kazandığımızı yine Karabük’te yatırım olarak değerlendirmek temel hedefimizdir.Bundan amacımız yetiştiğimiz topluma hizmet etmek ve istihdama katkıda bulunmak,insanımıza iş kapısı açmaktır" dedi.

Temel Atma törenine katılan Başkan Vergili töreninde yaptığı konuşmasında; “Buradan öncelikle Cem Şahin Bey’e selam yolluyorum. Cem Şahin Bey Karabük’te söze her zaman Karabük bir köy diyerek başlıyor. İlk önce gel Ovacık’ı gör sonra Karabük nasıl bir yer Ovacık nasıl bir yer gel karar ver. Siz hep birlikte Ovacık’ı köy yaptınız. Ovacık’ta 1000 tane öğrenci gelecekti, bölge hapishanesi yapılacaktı Nerede?
6 tane bina yakan, samanlık yakan, araba yakan arkadaşımız şuan nerede? Soyadı Şahin olmasaydı göreve geri dönebilir miydi? Orhan Şahin denilen arkadaşımız bakalım bu bekçilik görevini ne kadar yapabilecektir.
Tek yanlışımız şu Şahin soy isimli kişileri bu memlekette belediye başkanı, il genel meclisi üyesi, yapıp, yetki vermeniz.

Şimdi gelelim Sosyal Hizmetler Müdürü Sinan Korkmaz’a bu arkadaşımız kendini kabadayı sanıyor. Aday ile birlikte kapı kapı, ev ev geziyor. Buradan suç duyurusunda bulunuyoruz. Valilik, Emniyet Müdürlüğü burada Devlet memuru belediye başkan adayı ile birlikte kapı kapı, ev ev gezemez. Dilekçesini de bizzat elimle vereceğim.

Bu ufak bir temel ama büyük bir hamledir. Eğer biz burada seçimi kazanırsak, biraz önce başkan adayımızın istemiş olduğu söz yerine gelecek. Mezarlıklar baştan düzenlenecek. Sosyal yaşam merkezinizi yapalım. Yollarınızın bakımını da Karabük Belediyesi olarak biz yapalım. Ayrıca her gün size Karabük’ün halk ekmeğinden yollayacağız. 3.75 TL’den. Ovacık Karabük’ün bir parçası olacak. Otobüs derseniz size her gün sabah öğlen akşam otobüste kaldırırız. Biz sizden Ovacık’ı bize emanet etmenizi istiyoruz. Ovacık’ı bize emanet edin hizmet nasıl geliyor görün.

Belediye Başkanlığına bir tane arkadaşımız seçildi. Soy ismi Şahin olmadığı için destek olunmadı. İlk fırsatta da Şahin soy isimli bir belediye başkan adayı buraya koydular. Herkese eşit hizmet edilecek. Bu memleketin nimetlerinden sadece Şahin soy ismi faydalanmayacak” dedi.