Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen korteje 100'e yakın motosikletli katıldı.

Safranbolu'da 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Safranbolu Şehitlik Anıtından başlayan kortej Safranbolu turu sonrası Misak-i Milli meydanında son buldu. Korteje Kask Kafalılar Motosiklet Kulübü ve Müze Kent Motosiklet Kulübü üyelerinden çok sayıda motosikletli kişi katılım sağladı. 

Son olarak kulüp üyeleri Misak-i Milli Meydanında motosiklet ve kasklar ile ay yıldız görseli oluşturdu. Müze Kent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir ve Kask Kafalılar Motosiklet Kulüp Başkanı Erhan Tunç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla 100'e yakın motosikletlinin Safranboluda bir araya gelerek güzel bir kortej eşliğinde 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladıklarını söyleyerek katılan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Müze Kent Motosiklet Kulüp Başkanı Celil Özdemir 7-10 Eylül tarihleri arasında Beştepeler Mesire Alanında 7'incisi düzenlenecek olan "DOĞA VE MOTOSİKLET KAMPI'na" tüm motosiklet ve doğa severleri davet etti.