Nisan ayında görkemli bir törenle açılışı yapılan ve ailelerin gözdesi olan Gündüz Çocuk Bakımevi'nin akıllı minikleri karnelerini Safranbolu Belediyesi Başkan Vekili Kemal Akgül'den aldı. 

Yönetim Kurulu Üyesi olduğu için UCLG (Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı) toplantısı nedeni ile Brüksel'de olan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse törene katılamazken, çocuklara ve ailelerine selamlarını iletti. 

Düzenlenen tören sonrası kısa bir açıklama yapan ve eğitimin önce ailede, daha sonra okulda başladığını ifade eden Akgül, " Çocuklar bizim her şeyimiz. Malumunuz günümüzde ana sınıfları, kreşler eğitime ilk adımda oldukça önemli yer almakta. Belediye Başkanımız Sayın Elif Köse'nin talimatı, değerli bağışçımızın katkıları ile kısa sürede kreşimizi hizmete aldık. Buradaki tüm personelimiz alanında uzman. Yani aileler güven içerisinde çocuklarını emanet ediyorlar" dedi. 

Ailelere ve miniklere Başkan Köse'nin selam ve sevgilerini de ileten Kemal Akgül, " Her bir çocuğumuzu gözlerinden öpüyor, tüm yaşamları boyunca, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

miniklerin-karne-heyecani