Safranbolu Belediyesi Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakım Evi’nin minikleri 23 Nisan’ı doyasıya yaşadı.

Leyla Dizdar Kültür Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında çeşitli gösteriler yapan minikler hem sahne almanın hem de Mustafa Kemal Atatürk’ün kendilerine verdiği armağanının tadını çıkardı. 

Minikler yalnızca gösterileri ile değil oyuncaklardan oluşsan resim sergileri ile de büyük beğeni toplarken, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise hem öğretmenleri hem de çocukları kutladı.

Etkinlik sonrası konuşan Belediye Başkanı Elif Köse, “Nazmiye Yeşilyurt Gündüz Çocuk Bakım Evi hizmete açıldığından bu güne kadar miniklerimiz pek çok etkinlikte boy gösterdiler. Önemli haftaları unutmadılar. Kreşin bahçesine fidan diktiler. Yani kısaca oldukça etkin bir şekilde hayatı öğreniyorlar” dedi.

23 Nisan gösterilerinin de herkes tarafından beğenildiğini kaydeden Başkan Köse, “23 Nisan’ın Ramazan Bayramı ile birleşmesi çocuklarımız için bir yönden de çifte bayram oldu. Ben bir kez daha sabır ve sevgi ile çocuklarımıza eğitim veren, ilgilenen öğretmenlerimize teşekkür ediyor, gönüllerince eğlenen, bayramın tadını çıkaran miniklerimizi gözlerinden öpüyorum” diye konuştu.