MHP Ovacık’ta İl Genel Meclisi birinci sıra adayı Muhammer Yağlı ile sahaya inmeye hazırlanıyor.

Daha önce, Ovacık’tan İl Genel Meclisi Üyesi olduğu takdirde, ilçeye bağlı olan 42 köyün, köy evlerinin boya badana tamiratını kendi bütçesinden yapacağını, yine 42 köye çeşme yapacağını açıklayan Muhammer Yağlı’yı MHP transfer ederek seçim hedefini yükseltti.

Bu gün MHP İl Başkanı Cenk Gedikoğlu tarafından rozet takılan, ardından da Ovacık İl Genel Meclis adaylık başvurusu alınan Muhammer Yağlı, “Neslihan Kaya Karpuz ile Ovacık’ta Belediye Başkanlığını da MHP Saflarına katacağız.” Dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Karabük Merkez İl Genel Meclis Üyeliği için Enver Kemik’i saflarına katan MHP İl Başkanı Gedikoğlu, Muhammer Yağlı transferi ile bir kere daha siyaset çevresinde şaşkınlık oluşturdu.

Ovacık’a 28 daire, dört dükkanlık inşaat projesine hazırlanan Muhammer Yağlı, ayrıca Ovacık’a da seyyar bir benzin istasyonu olarak tanker hazırlığına da başlayacağını açıkladı.
Yağlı İnşaat ile Petrol grubunun sahibi Muhammer Yağlı, “Ovacık ilçesi ile köylerinin daha iyi hizmet alması için hayallerimin peşinden koşmaktan beni kimse alıkoyamaz. Ovacık’ta İl genel Meclisi ve Belediye Başkanlığında MHP’ye kazandırarak, büyük işlere imza atacağız.” Dedi.

MHP Ovacık Belediye Başkan Adayı olan İnşaat Mühendisi Neslihan Kaya Karpuz ise “Ovacık yıllardır kıramadığı makus kaderini bizimle kıracak. Karabük’ün en küçük ilçesi bu zamana kadar hiç hak etmediği yerde oldu ama bundan sonra böyle olmayacak. İl Genel Meclisinde Muhammer Yağlı bey ile birlikte Ovacık merkez ve köylerinin kalkınması için çalışacağız.” Diye konuştu.

MHP İl Başkanı Gedikoğlu da açıklamasında “Sadece Belediye Başkanlıklarında değil, İl Genel meclisi ve Belediye Meclisi listelerinde de iddialıyız. Bu seçimde Milliyetçi Hareket Partisi’nin üç hilalli bayrağını dikmediğimiz yer kalmayacak inşallah. Muhammer Yağlı kardeşimizin de partimize katılımı hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.