Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, her geçen gün farkındalığını fazlasıyla hissettirmeye devam ediyor.

İl Başkanlığı görevine seçildiği günden bu yana birkaç ay gibi kısa bir sürede Karabük siyasetine hareketlilik getiren MHP’li Gedikoğlu, şimdi de vefa turlarına başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde geçmişten bu yana görev almış, ülkücü camiada bulunmuş eski partilileri tek tek ziyaret eden Gedikoğlu “Davamıza yıllarca hizmet etmiş, Ülkücü hareketin cefasını çekmiş, en zor günlerimizde yılmamış, mücadelesine sonuna kadar devam etmiş olan partili büyüklerimize Milliyetçi, Ülkücü hareketin Vefa Plaketini takdim ediyoruz. Onlar bizim çınar ağaçlarımız gibi.” Diye konuştu.

MHP İl Başkanı, Ülkücü camianın eski yapıtaşlarından olan, Nihat Ekmekçi, Halil Seferoğlu, Asım Çelik, Elvida Çelik ve Ömer İlbay gibi çok sayıda isimleri ziyaret etti ve ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Gedikoğlu, Vefa ziyaretlerinden önce de Karabük’te faaliyet gösteren iş insanlarını ziyaret etmiş ve dökümden Atatürk büstü hediye etmişti.