Milliyetçi Hareket Partisi Eskipazar Belediye Başkanı Sırrı Şen, adeta gövde gösterisi yaptı.

Dün gerçekleştirilen ve kalabalık bir grubun yer aldığı aday tanıtım töreninde, MHP'nin Eskipazar Adayı Sırrı Şen, seçimlerde iddialı olduğunu gösterdi.

2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde MHP'den Eskipazar İl Genel Meclis Üyesi seçilen ve 5 yıla yakındır görevini aktif bir şekilde sürdüren Sırrı Şen, açık havada yaptığı adaylık açıklama töreninde büyük destek aldı.

Şen, yaptığı konuşmada "Eskipazar'ımıza yine yeniden hizmet etmek için çıkmış olduğumuz bu anlamlı yolculukta bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. 5 sene önce, 2019 Yerel Seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi'nden İl Genel Meclisi üyeliğini devraldım. Sizin verdiğiniz yetkiyi 50 köy, 128 mahallede iz bırakacak şekilde gerçekleştirdik. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadıkları için muhtarlarımıza da teşekkür ederim.

Bugün de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Eskipazar Belediye Başkan Adayı olarak sizlerin karşısına çıktım. 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde imkanlarımızı zorlayarak, hasamet-husumet siyaseti yapmadan, birlik ve beraberlik içinde bunu başaracağız. Biz sözümüze 'İnşallah' der başlarız ama işi bitirdikten sonra maşallah dedirtiriz. Allah bize güzel eserler bırakmayı nasip etsin." diye konuştu.