Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili Adayları sahaya inerek seçmenleri birebir markaja almaya başladı.

MHP Karabük Milletvekili Adayları Ahmet Dönmez, Murat Orhan ve Av. Dilek Ünver, Safranbolu İlçe Başkanı Erkan Canözü’nün başkanlığında bugün Safranbolu’ya adeta çıkarma yaptılar.

Safranbolu merkez Kıranköy’de esnafları ziyaret eden ve sokaktaki vatandaşlar ile kucaklaşan 1. Sıra Adayı Ahmet Dönmez’e ve diğer adaylara halkın ilgisi bir hayli fazlaydı.

Safranbolu’da yaptıkları seçim çalışmasında tek bir vatandaşı bile atlamadan herkesle tokalaşan ve kucaklaşan Ahmet Dönmez; MHP olarak, Karabük’ü TBMM’de temsil etmeye hiç bu kadar yakın olmadıklarını ifade etti.

Tüm işyerlerine tek tek giren MHP Adayları, sokaktaki vatandaşlarla da tokalaşmadan geçmediler.

Seçim gezisi arasında açıklamada bulunan MHP Karabük 1. Sıra Adayı Ahmet Dönmez “Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve biz adaylarına halkın ilgisini çok açık görebiliyoruz. Allah’ın izni ile biri garantiledik ve ikiyi de potaya koymaya çalışıyoruz. İnsanlarımızın samimiyeti bizleri fazlası ile memnun ediyor. Allah hepsinden razı olsun.” Diye konuştu.

2. Sıra Adayı Murat Orhan ise "Cumhur İttifakı içinde Karabük MHP Milletvekillerinin farkını 14 Mayıs’tan sonra çok açık görecekler. Bizim bu memlekete hizmet aşkımız hepsinden fazla. Safranbolu turizmi ile ilgili büyük projelerimiz var ve hepsini de hayata geçireceğiz.” Dedi.

Kadın seçmenlere yönelik özel çalışmalar yaptığının altını çizen MHP’nin 3. Sıra Adayı Av. Dilek Ünver ise “Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’ne halkımızın ilgisini her geçen gün daha da arttırıyoruz.” İfadelerini kullandı.    

4-3

3-5

2-9

1-12