Milliyetçi Hareket Partisi Karabük 1. Sıra Milletvekili Adayı olan ve il genelinden 26 Bin civarında oy alan Ahmet Dönmez, bir mesaj yayınlayarak, davaya ve siyasi çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.

Dönmez, teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Değerli hemşehrilerim.

Her şeyden önce Türkiye düsturuyla, niyet hayır akıbet hayır diyerek çıktığımız bu kutlu yolda, bizlerden dualarını esirgemeyen büyüklerimize, büyük bir gayretle Allah için bu kutlu çağrıya kulak veren dava arkadaşlarıma ve yanımızda her daim varlığını hissettiren partime, parti teşkilatıma ve milli bekanın teminatı Bilge Liderim Sayın Devlet Bahçeli'ye sonsuz şükranlarımı sunarım.

14 Mayıs Genel Seçimlerinde tüm gayret ve imkanlarımızla yaptığımız çalışmada Mecliste olamayıp, gönülleri bir kez daha kazanmanın gururu ve onuru içerisindeyim. Çabalarımız neticesinde kazanamasak ta ilay-ı kelimatullah ruhunun gereği "Allah'ın takdiri ne ise o olsun" şiarından asla ödün vermeden, taviz vermeden çalışmalarımızı bu kutlu çatı altında sürdüreceğiz.

Kıymetli hemşehrilerim;

Gayemiz bu millete hizmet etmek.

MHP çatısı altında yolumuza devam edeceğiz.

Sevgi, saygı ve muhabbetlerimle.

Hakkınızı helal edin."

Öte yandan MHP 2. Sıra Karabük Milletvekili Adayı Murat Orhan ise yayınladığı teşekkür mesajında, seçilen milletvekillerine de başarılar diledi.

Orhan’ın teşekkür mesajı ise şöyle;

“Çok değerli Karabüklü hemşehrilerim,

Seçim sürecinde Milliyetçi Hareket Partimize, teşkilatlarımıza ve şahsımıza vermiş olduğunuz teveccüh için hepinize teşekkürü bir borç bilirim. İl Başkanım Sn. Adem Kar şahsında il teşkilatımıza, Merkez ilçe Başkanım Sn. Abdurrahman Meşe nezdinde ilçe teşkilatımıza, Kadın Kolları Başkanımız Sn. Derya Ekmekçi nezdinde tüm kadın kollarımıza, Safranbolu İlçe Başkanımız Sn. Erkan Canözü nezdinde teşkilat üyelerimize, Eskipazar İlçe Başkanımız Sn. Şaban Tutar nezdinde ilçe teşkilatımıza, Yenice İlçe Başkanımız  Sn. Eyüp Elieyioğlu nezdinde teşkilatımıza, Ovacık İlçemiz Sn. Nihat Kaya nezdinde teşkilatımıza ve Yortan Belde Başkanımız Sn. Alaattin Islak nezdinde teşkilatımıza,

Karabük Ülkü Ocakları Başkanımız Sn. Ahmet Burak Kara nezdinde tüm ülkücü arkadaşlarımıza, Karabük Belediye Başkanımız Sn. Rafet Vergili, Yenice Belediye Başkanımız Sn. Zeki Çaylı, Eskipazar Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Dönmez, Yortan Belde Belediye Başkanımız Sn. Ali Şık'a ve tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Milletvekili olarak seçilen Sn. Cem Şahin, Sn. Ali Keskinkılıç ve Sn. Cevdet Akay'a Karabük'e hizmet edecekleri inancı ile başarılar dilerim.

Şahsım olarak Karabük'ün her sorununda hemşehrilerimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğimi bir kez daha bildiririm.”

Editör: Ergün Başkaya