Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili Aday Adayı Murat Karagül, iddialı olduğunu ifade eden açıklamalarda bulundu.

MHP İl Genel Meclis Üyeliği ve Yenice İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan ve ardından bu görevlerinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Karagül “Cumhur ittifakı içerisinde olsun, bunlarla ilgili çalışmalarda bunların başarılarına başarı katma adı altında Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında ilime, ilçeme, köyüme daha fazla hizmet getirmek için, eksik olanları tamamlamak, başarılı olan kısımlara daha çok başarı katmak için aday adaylığı başvurusunda bulundum. Nasip olursa inşallah bu şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Diye konuştu.

Yenice ilçesinin duble yol projesine de değinen Murat Karagül “Duble yol çalışması daha önce koalisyon hükümeti zamanında İlhami Yılmaz Milletvekili döneminde Yenice-Karabük-Zonguldak yolu açılmıştı. İnşallah bizde bunu duble yol olarak çalışmalarını hızlandıracağız.

Filyos Liman projesi doğalgazımız var, yakın süreçte inşallah üretimi başlayacak ve dağıtım aşamasına geçiliyor. Bu inşallah bize nasip olacak. Bu işin imzasını atmak halkımıza, milletimize bu hizmeti vererek, onur duymak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

14 Mayıs Genel seçimlerinde büyük bir başarı elde edeceklerini de vurgulayan Karagül, “2019 yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden İl Genel Meclisi aday adaylığına başvurmuştum. İl Genel Meclisinde de bize nasip oldu halkımızın ve milletimizin teveccühü ile Milliyetçi Hareket Partisi çatısı adı altında kayda değer bir oy aldık. Karabük ilinde, Karabük Belediye Başkanlığı, Yenice Belediye Başkanlığı, Yortan Belde Belediye Başkanlığı ve Eskipazar Belediye Başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında başarı ile taçlandırdık.  Buda zaten halkımızın bize olan teveccühünün bir göstergesi, bu göstergeyi inşallah daha da artırarak onların bize layık gördüğü yerlerin daha da ha üst kademelerine gelerek halkımıza layık olmaya çalışacağız.” Dedi ve açıklamalarını şu ifadeler ile sonlandırdı;

“Biliyorsunuz Milliyetçi Hareket Partisi diğer siyasi partiler gibi değildir teşkilatta görev verilir ve o göreve layık olmaya çalışırsınız belli bir kademeye kadar çalıştığınız süre içerisinde başarılıysanız, sizi bir üst kademelere önce yaradanım nasip ederse, sonrada Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında daha üst kademelere layık olmak için canla başla hizmet etmek için mücadele edeceğim. Bu Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir ülküsü vardır. Diğer siyasi partiler gibi değildir, herkes aday olabilir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin 6 tane aday adayı başvurusu oldu, inşallah bütün arkadaşlarımla birlikte ekip çalışması yaparak bu başarıları 3 milletvekili ile hepsini almak istiyoruz.”