KARDEMİR A.Ş’YE 20 GÜN ÖNCE BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLAN BEKİR EREN, MEHMET ALİ ŞAHİN’İN OĞLU CEM ŞAHİN’İN İŞ ORTAĞI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI


 

bekir-eren-krdm-sahin

KARDEMİR A.Ş, 20.05.2014 Tarihinde bağımsız yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Fazlı Ertüren’in görev süresi dolması nedeniyle, yerine Bekir Eren’in bağımsız yönetim kurulu üyesi seçildiğini ilan etmişti.

KARDEMİR A.Ş’ye bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Bekir Eren’in, Ankara’da faaliyet gösteren Şahin&Dursun&Eren Hukuk Bürosunda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in Avukat oğlu Cem Şahin’in ortağı olduğu öğrenildi.

Aynı Hukuk Bürosunda Cem Şahin’in uzun süredir kurucu ortağı olan Bekir Eren’in, KARDEMİR A.Ş Yönetim Kurulu görevine getirilmesi ile ilgili, Mehmet Ali Şahin’in her hangi bir bilgisinin olup olmadığı merak konusu iken, Karabük kamuoyuna bir açıklama yapması bekleniliyor.

bekir-erenBEKİR EREN KİM?


1977'de Ankara'da doğdu. Avukat; Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarında Seçim işlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. AK Parti Ankara il Başkanlığı Kongresinde Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi ve il Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Şahin&Dursun&Eren Hukuk Bürosu kurucularından olan Bekir Eren 2011 Genel Seçimlerinde de Şanlıurfa’dan Milletvekili adayı oldu, fakat seçilemedi.


Editör: Haber Merkezi