Safranbolu Belediye Meclisi son günlerde bir hayli hararetli geçiyor.

Dün akşam yapılan Belediye Meclis toplantısında, AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Birol Sarıavaz, Başkan Elif Köse’ye kızarak toplantıyı terk etti.

Dün akşam gerçekleştirilen Safranbolu Belediye Meclis Toplantısında, Belediye’nin 10 Milyon lira borçlanması ile ilgili gündem maddesinde Başkan Elif Köse ile AK Partili Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Birol Sarıavaz arasında yaşanan tartışmada bir hayli gergin anlar yaşandı.

Başkan Köse’nin “Biz öyle uygun gördük ve öyle istiyoruz” şeklinde konuşmasına AK Partili Üye Sarıavaz “Belediye Meclisi olarak biz ne iş yapıyoruz o zaman? Meclisin istemediği bir şeyi nasıl yapacaksınız?” cevabı ile tartışma büyüdü ve Birol Sarıavaz toplantıyı terk etti.

Belediyeye çöp arabalarının satın alınması için İller Bankasından gelecek paraların teminat gösterilerek, 10 Milyon lira kredi çekilmesi teklifi de mecliste oy çokluğu ile ret edildi.

AK Parti Belediye Meclisinde Grup Başkanlığı yapan Birol Sarıavaz ise CHP’li meclis üyeleri ve Başkan Elif Köse ile zaman zaman bu tür yaptığı tartışmaları ile biliniyor.

Editör: Ergün Başkaya