Safranbolu Belediyesi’nin sosyal belediyecilik projelerinden biri olan ‘sağlıklı yaşam için harekete geç’ kursu, kadınların hem fiziksel hem de ruhsal sağlıklarına katkı sağlıyor. Barış Mahallesi’nde Erdoğan Caymaz Yeni Nesil Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kursa katılan kadınlar, spor yapmanın yanı sıra sosyalleşme ve eğlenme fırsatı da buluyor.

Kursu ziyaret eden Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, kadınlarla bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Köse, belediye olarak kadınların ve çocukların hayatlarını kolaylaştırmak ve mutlu etmek için çalıştıklarını belirtti. Dünya Miras Kenti Safranbolu’nun güzelleşmesi ve gelişmesi için kadınların desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Başkan Köse, kadınların spor yaparak sağlıklarına önem vermelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kadınlar ise Başkan Köse’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kendisine ‘Nice 5 Yıllara Başkanım’ yazılı pasta ikram etti. Başkan Köse, pasta kesimi sırasında yaptığı konuşmada, kadınların kendisine gösterdiği sevgi ve güvene layık olmaya çalıştığını söyledi. Başkan Köse, kadınlarla birlikte pasta kestikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

11-9