Haber-Foto-Video: İHA Karabük

Karabük'te kayınpederinin evini yakan damat, cezaevinden çıktıktan sonra abisiyle birlikte gittiği kayınpederinin evinin önünde tüfekle vurularak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ü.Y., geçtiğimiz 5 Haziran'da kayınpederi N.Y.'ye ait evi kundaklayarak ateşe verdikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Cezaevinden çıkan damat, yanına abisi Ö.Y.'yi alarak Aydınlıkevler Mahallesi Paladede Caddesi üzerindeki kayınpederinin ikametgahının önüne gitti.

Evin etrafında damadının gezdiğini gören N.Y., kendisine zarar vereceğini düşünerek damadı Ü.Y. ve abisi Ö. Y.'ye evinin 2. katındaki balkonundan tüfekle ateş açtı.

Vücutlarına isabet eden saçmalar sonrası kanlar içinde kalan Ü.Y. ve Ö.Y. çevreden yetişen vatandaşların yardımıyla araçla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Ü.Y.'nin durumun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu, Ö.Y.'nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay sonrası ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polise gibi sevk edilirken kayınpeder N.Y. polislere teslim olarak gözaltına alındı.

Olayda kullanılan av tüfeğine el konulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Vücuduna isabet eden saçmalar sonrası ağır yaralanan Ümit Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

UY

GÜNDÜZ SAVCILIĞA GİDİP CAN GÜVENLİĞİ İÇİN ŞİKAYETÇİ OLMUŞ 

Yaşanan olay sonrası polise teslim olan ve gözaltına alınan kayınpeder N.Y.'nin ise olay günü savcılığa giderek damadının kendisini tehdit ettiğini ve can güvenliğinin olmadığından evinden dışarı çıkmaya korktuğunu, hatta evinin etrafına güvenlik kamerası koydurduğunu belirterek şikayetçi olduğu ortaya çıktı.