Bayramda da tüm birimleri ile 7/24 anlayışı ile görev başında olan Safranbolu Belediyesi, yurt içi ya da yurt dışından gelen misafirlerini buradan memnun ayrılmaları için en iyi şekilde ağırladı. 

Hemen her fırsatta Safranbolu’ya ve Safranbolu halkına hizmet etmekten onur ve gurur duyduğunu ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “ Bir bayramı daha sevgili vatandaşlarımla birlikte geçirmekten mutluluk duydum” dedi.

Tüm Birimler Görev Başında

Belediyenin Zabıta Müdürlüğünden Fen İşlerine, Park ve Bahçelerden Su ve Kanalizasyona, Temizlik İşleri Müdürlüğüne, İtfaiyeye kadar tüm birimleri ile bayramda görev başında olduklarını kaydeden Başkan Köse, “ Meydana gelebilecek her türlü olumsuzluğa karşı ekiplerimiz teyakkuzda idi. Ancak her zaman olduğu gibi Huzur Şehri Safranbolu’muzda bayram, bayram havasında tamamlandı. Bu vesile ile kentimizi tercih eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Köse, “Turizmin çok daha gelişmesi, çok daha kaliteli turisti Safranbolu’ya getirmek için var güçleri ile çalışmalara devam ettiklerini” söyledi.