AK Parti milletvekili adaylarıyla Karabük caddelerinde dolaşan otomobile halkın büyük ilgisi büyüktü. 

Karabük Ticaret Sanayi Odasının önünde sergilenen otomobili yakından görmek isteyenler ve fotoğraf çektirmek isteyenler kuyruk oluşturdu. 

Togg’un özelliklerini meraklılarına, Türkiye’nin otomobilinin başlangıç noktasında Sanayi ve Teknoloji Bakan danışmanlığı yapan AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Ali Keskinkılıç anlattı. 

“Togg ülkemiz için çok değerli bir aşama. Milli bir gurur ama bendeki anlamı daha da büyük. Türkiye’nin otomobili için henüz ilk adımlar atılırken ben de o ekip ile birlikteydim. Sanayi ve Teknoloji Bakan danışmanlığı görevindeydim. Babayiğitlerin bulunmasından aracın ete kemiğe bürünmesine kadar hemen her aşamasının yakınında olmak gerçekten ayrıcalık. Togg benim çocuğum gibi” dedi.

Türkiye’nin otomobilinin yapay zekayla çalıştığına dikkat çeken Keskinkılıç sözlerini şöyle sürdürdü.

“Türkiye’nin ilk yerli ve otomobili Togg sadece bir otomobil değil, yapay zeka ile çalışan bir araç. Kendi klasmanında dünya ile rekabet edecek bir araç. Türkiye’nin yüzyılına dünya çapında ve yapay zeka ile çalışan bir araçla giriyoruz. Gençler artık bu otomobile binecek, İşte böyle başlayacak Türkiye Yüzyılı. Türkiye yüzyılı hayırlı olsun”

3 BİNE YAKIN KİŞİYE TOGG'U ANLATTI

Keskinkılıç, Togg’u merak eden herkese tek tek aracın özelliklerini anlattı, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.