Karabük Üniversitesi Sağlık ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen “Başka Sen Yok Ki” adlı tiyatro oyunu izleyicileriyle buluştu. İki perdelik tiyatro oyununa çok sayıda izleyici katıldı. 

Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda gösterimi yapılan tiyatro, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Tiyatro oyununda hayatı boyunca bahtsızlıklarla mücadele etmiş biri olan Bahtiyar’ın son anlarındaki hikayesi anlatıldı. 

Şirin Gedikli’nin yazdığı, Ruhi Sarı’nın yönettiği trajikomik türündeki tiyatro oyununu Ruhi Sarı, Emine Ün, İlker Kalay ve Elif Çelik sergiledi. 

Oyunu yöneten Ruhi Sarı tiyatro gösterimi öncesi yaptığı konuşmada, “Burada oyun oynamayı ve öğrencilerle bir arada olmayı çok seviyoruz, genç kuşakla genç nüfusla birlikte olmayı çok seviyoruz. Onlara tiyatro aşkı aşılamayı bir görev edindik.

Hani Atatürk’ün de dediği gibi ‘Sanatsız kalan toplumun hayat damarlarından biri kopmuştur’. Bunu genç yaşta genç arkadaşlarımıza hissettirebilirsek çok kıymetli bizim için. O yüzden de gençlerle bir arada yaptığımız her sanatsal üretim bizi yeniden umutlandırıyor, mutlu kılıyor, yeni bir heyecana, yeni üretimlere bizi teşvik ediyor.

O yüzden iyi ki buraya geliyoruz. Biz Karabük’te olmayı, üniversiteyi ve gençleri çok seviyoruz. Buranın yerleşimi de çok eski ve Osmanlı mimarisini hissettiriyor.

Yeni oyunumuzun ilk prömiyeri Karabüklü gençlerin önünde olacak çünkü onlar bize doğru yolda olduğumuzu ya da nerede hata yaptığımızı gösteriyorlar.

Biz sizi çok seviyoruz, her geldiğimizde salonda olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz, gelmeye devam edeceğiz. Siz de bizim oyunlarımızı doldurarak bizi mutlu ediyorsunuz” diye konuştu. 

Akademik ve idari personeller ile öğrencilerin katıldığı tiyatro, büyük bir ilgiyle izlendi. 

Editör: Vasfiye Yılmaz