Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü Ebru Güngör, ARGE Müdürü Nihan Karaca İncemehmetoğlu, Satış Direktörü Mehmet Kaya ve İş Geliştirme Yöneticisi Ömer Mahir İrdan’ı Rektörlük makamında misafir etti. Ziyarete, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi İsa Avcı ve Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Bahadır Furkan Kınacı eşlik etti.

Görüşmede, üniversitenin bilgi teknolojileri alanında PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. ile iş birliği olanaklarını ve projeleri ele aldılar. İki kurum arasında potansiyel iş birliği alanları ve gelecekte yapılacak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmenin ardından KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü Ebru Güngör ile iş birliği protokolü imzaladı. İmzalanan protokol üniversite-sanayi iş birliği ve iş geliştirme kapsamında temsilcilerinin katıldığı tanıtım faaliyetlerinin yapılmasını, proje hazırlama, yürütme faaliyetleri ve akademik danışmanlık hizmetlerini, ulusal ve uluslararası AR-GE destek programları alanında bilgi ve tecrübe paylaşımını, ortak AR-GE projeleri gerçekleştirilmesini ve taraflarca hâlihazırda yürütülen projelere ilişkin iş birliği tesis edilmesini, ortak eğitim programlarını, seminer ve konferans düzenlenmesini kapsıyor.

Görüşmenin ardından PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü Ebru Güngör, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın adına bastırılan özel pul koleksiyonunu hediye etti.

Protoko 1L