Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve Nevai İnovasyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurivmon Abulhasan arasında akademik iş birliği protokolü imzalandı. 

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Özbekistan’da bulunan Nevai İnovasyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurivmon Abulhasan ve Rektör Yardımcısı Doç Dr. Sherzod Atamuradov ve Daire Başkanı Rahimberdi Toshmamatov’u Rektörlük makamında ağırladı. Ziyarete, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni, Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Adnan Uçur eşlik etti. 

Yapılan görüşmede KBÜ Rektörü Kırışık ile Nevai İnovasyon Üniversitesi Rektörü Abulhasan, akademik iş birliklerinin güçlendirilmesi ve yapılabilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Görüşmenin ardından ortak araştırma projeleri, akademik iş birliği, öğrenci değişimi, ortak konferanslar, yurt dışı eğitim programları ve birçok iş birliğini kapsayan protokol imzalandı. 

Görüşme hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi. 

...

Editör: Özenay Kahriman