Karabük Üniversitesi öğrencileri, üniversite personeli ile personelin eş ve çocukları, imzalanan protokol ile sağlık hizmeti ihtiyaçlarında Özel Medikar Hastanesinden indirimli faydalanabilecek.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile Özel Medikar Hastanesi Genel Koordinatörü ve Başhekimi Op. Dr. Gürol Şahin tarafından imzalanan Sağlık Hizmeti Protokolü ile Karabük Üniversitesi personeli ile personelin eş ve çocukları, poliklinik muayene hizmetlerinde uygulamış olduğu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hasta payı fiyatları üzerinden %15 indirim, hastanenin ameliyat ve otelcilik hizmetlerinde uygulamış olduğu SGK hasta payı fiyatları üzerinden %10 indirimden yararlanacak.  

Ayrıca imzalanan bir diğer Sağlık Hizmeti Protokolü ile Karabük Üniversitesi Lisans ve Ön Lisans öğrencileri poliklinik muayene hizmetlerinde uygulamış olduğu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hasta payı fiyatları üzerinden %50 indirim, hastanenin ameliyat ve otelcilik hizmetlerinde uygulamış olduğu SGK hasta payı fiyatları üzerinden %10 indirimden yararlanacak.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile Özel Medikar Hastanesi Genel Koordinatörü ve Başhekimi Op. Dr. Gürol Şahin imzalanan indirim sözleşmesinin öğrenci ve çalışan tüm personele hayırlı olmasını diledi.