Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu ile 2-3 Mart 2024 tarihlerinde Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest hakkında Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolünü imzaladı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, “Türkiye Yüzyılı için harekete geç, Sosyalfest ile gelişime öncülük et” sloganıyla Karabük Üniversitesinde Türkiye’nin milli sosyal bilimler hamlesinin oluşumuna katkı sunmak amacıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında kurumsal paydaş görüşmelerine Ankara’da devam ediyor.

KBÜ Rektörü Kırışık, Sosyalfest kurumsal paydaş görüşmeleri kapsamında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu’nu ziyaret etti.

Yapılan kurumsal paydaş görüşmelerinde iki üniversite arasında Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest kapsamında yapılabilecek iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu, Sosyalfest üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Sosyalfest kapsamında kurumsal paydaş görüşmelerinin ardından Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu ile Sosyalfest Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolünü imzaladı.

Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü kapsamında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyalfest’e uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği, malî ve finansman desteği başlıklarının en az iki ya da üçünde destek verecek.