Karabük Millet Bahçesi, 20–25 Ekim tarihleri arasında Hamsi Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Yöresel ürünlerin ve Karadeniz lezzetlerinin buluşacağı festivalde dört ücretsiz konser düzenlenecek, 25 Ekim Pazar günü ise vatandaşlara ücretsiz hamsi dağıtılacak.

Karadeniz mutfağının sevilen lezzetlerinden hamsi, Karabük’te festivalin başrolüne taşınıyor. Karabük Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen Hamsi Festivali, yöresel ürünleri ve müziği aynı alanda buluşturarak ziyaretçilerine farklı etkinliklere katılma imkanı sunuyor.

20–25 Ekim tarihlerini kapsayan festival programında, yöresel ürünlerin satışa sunulmasının yanı sıra ücretsiz konserler de yer alıyor. Etkinlik, vatandaşların Karadeniz lezzetlerini tatmasına ve katılımcı esnafın ürünlerini tanıtmasına fırsat sağlayacak.

Festivalin konser programı 22 Ekim’de Efe Karagüzel ile başlayacak. Ardından 23 Ekim’de Selçuk Balcı, 24 Ekim’de Niyazi Koyuncu ve 25 Ekim’de Onur Atmaca sahne alacak.

Konserlerin tamamı saat 19.30’da başlayacak ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

PAZAR GÜNÜ ÜCRETSİZ HAMSİ DAĞITILACAK

Festivalin son günü olan 25 Ekim Pazar günü saat 14.00’te ücretsiz hamsi dağıtımı yapılacak. Aynı akşam saat 19.30’da düzenlenecek Onur Atmaca konseriyle festival programı tamamlanacak.

Hamsi Festivali

Kaynak: Özenay Kahriman