Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin’i ve 14 Mayıs tarihinde yapılan genel seçimler sonucu Karabük Milletvekili olarak seçilen Av. Cem Şahin, D. Ali Keskinkılıç ve Cevdet Akay’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerde Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın gündemine bulunan projeler ve Karabük ekonomisine yönelik yapılabilecek çalışmalar konuları istişare edildi. Yeni seçilen Karabük Milletvekillerine hayırlı olsun temennilerinde bulunuldu.

Heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan ziyaretlerin ardından Karabük’ümüzün değerli bürokratlarından SGK Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Okan Çetinkaya ve Türkiye Cumhurbaşkanlığı Savunma ve Sanayii Başkanlığı Güvenlik ve Teçhizat Daire Başkanı Bilkutay Yılmaz’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyarette kurumlar arasında yapılabilecek ortak çalışmalar konusunda istişarelerde bulunuldu. 

1-61

2-57

4-28

5-16

6-9

3-41

7-3