AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve Vali Fuat Gürel, Protokol Üyeleri ile birlikte Safranbolu Cebbar Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından yapılan dernek binasının açılışına ve yine dernek tarafından organize edilen Hıdrellez Programına katıldılar.

Safranbolu Cebbar Köyü Merkez Mahallesinde düzenlenen Hıdrellez Programında İlahiyatçı-Yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş Hocanın sohbetinin ardından Safranbolu Cebbar Köyü Yardımlaşma ve Kültür Derneği binasının açılışı yapıldı.

Dernek Binasının kurdelesini AK Parti Karabük Milletvekillerimiz Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, Vali Fuat Gürel, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İlahiyatçı-Yazar Prof. Dr. Mustafa Karataş, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, İl Genel Meclis üyeleri, Dernek üyeleri ve vatandaşlar ile hep birlikte kestiler. daha sonra dernek binasını gezdiler.

Semazen gösterisi ile sona eren Hıdrellez programının ardından Cebbar Köyünde bulunan Çakman Türbesini ziyaret eden protokol üyeleri kabristanda yatan muhterem zatlara dua ederek köyden ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi