Jandarma Teşkilatının 187. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük’te düzenlenen anma programında şehitler dualarla yad edildi, kabirlerine karanfiller bırakıldı.
Etkinlikler kapsamında ilk olarak 100. Yıl Sevgi Pınarı Camii’nde mevlit programı gerçekleştirildi. Programa jandarma personeli, protokol üyeleri ve vatandaşlar katılırken, vatan uğruna canlarını feda eden şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi.
Mevlit programının ardından etkinlikler Beşbinevler Şehitliği'nde devam etti. Burada bulunan şehit kabirleri ziyaret edilerek dualar okundu ve kabirlere karanfiller bırakıldı. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, şehitlerin aziz hatırası bir kez daha saygı ve minnetle anıldı.
Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklerin, birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren anlamlı bir buluşmaya dönüştü.






