Karabük'te jandarma ekiplerinin düzenlediği iki ayrı operasyonda, yüzlerce sentetik ecza hapı ile kaçak el yapımı alkol ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 3-7 Temmuz 2026 tarihleri arasında Karabük Merkez'de uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında iki ayrı operasyon gerçekleştirildi.
Operasyonlarda şüpheli 3 kişinin üzeri ve ikametlerinde yapılan aramalarda 598 adet sentetik ecza hapı ile 18 litre el yapımı alkol ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.
Karabük İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdürüleceği vurgulandı.
Yetkililer, suç ve suçlularla mücadele kapsamında denetim ve operasyonların kararlılıkla devam edeceğini belirtti.






