İYİ Parti Karabük Milletvekili Adayı Kübra Dursun, dur durak bilmeden çalışıyor.

İYİ Partili Aday Kübra Dursun, 5000 Evler, Şahin Tepesi seçim ofisi önünde kalabalık bir grubun katılımı ile miting programı gerçekleştirdi. 

"Şu kardeşlerime güzel bir gelecek bırakmak için mücadele edeceğiz. Öncelikle çocuklarla başlayacağız ve onlarda 15 sene sonra yetişkin bireyler olduklarından bu ülkeye sahip çıkacaklar. Atasına, tarihine sahip nesiller yetiştirmek için bu mücadeleyi vereceğiz. Onlar da bizlerden sonra bu mücadeleyi devam ettirecek. " diyerek sözlerine başlayan Dursun, her geçen gün artan ilgiden memnun olduklarını da dile getirdi.

Dursun, sözlerine şöyle devam etti: "Karabük'ün yüzde 50'si 45 yaş üstü, bunun yüzde 23'ü 65 yaş üstü. Yani işçi ve emekçi, emekliler kenti. Gençlerimiz umutsuz, yaşlılarımız mutsuz. Yaşlılarımızı mutlu etmemiz gerekiyor. Biz bunun bilincindeyiz ve yaşlılarımızı mutlu edeceğiz. Emeklilerimizin maaşlarına Temmuz ayında yüzde 50 zam veriyoruz. Ardından milletvekili olduktan sonra emeklilerimizi seçimden seçime oyuncak yerine koymadan mecliste bu oranların sabitlenmesi için bütün mücadeleyi veriyor olacağız.

BU ŞEHİRDE HERKESE ELİMİZ DEĞECEK

Karabük'teki sorunları bir bir dile getiren Kübra Dursun, engelliler ve kadın istihdamı konusuna da değindi.

"Gencinden yaşlısına, kadınından engellisine bütün kardeşlerimize elimiz değecek." diyen Dursun şu ifadeleri kullandı;

"Engellilerimiz ile ilgili çalışmalar yapacağız. Burada Ahmet Abim dert yanıyor, oturamıyorsa ben onun haklarını savunmak için yola çıktım ve o hakkı da Ahmet Abime ben vereceğim. Söz. 

Kadınlarımız istihdam konusunda dert yanıyor. Diyorlar ki 'Kübra Hanım çalışma alanımız yok. Sosyal alanımız yok.' Buradan söz veriyorum. Kendi yandaş kuruluşlarına Kardemir bütçelerini harcayan ey Kardemir yönetimi, ey iktidar. Bu bağış bütçelerini sizin elinizden alıyoruz, kusura da bakın. Bunu Karabük'teki kadınlara harcayacağız. Kadınlarımıza atölye açacağız, kooperatif kuracağız. Hem Karabük'e hem de ülkemize katkı sağlamalarının yolunu açacağız."

YENİCE HEP ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRMÜŞ

Dün yapılan Yenice'ye doğal gaz konusuna da değinen İYİ Parti Adayı Kübra Dursun, "Yenice doğal gazına hep kazmayı vuruyorlar ama nasıl bir kazma biz anlayamadık. Hala gelemedi, hala vuramıyorlar. 2018'de iktidar partisinin iki milletvekili adayının da vaadiymiş bu konu. Eflani'de, Yenice'de bu şehrin üvey evladı muamelesi görmüş.  5 senedir neredeydiniz? 10 senedir neredeydiniz? Neden getiremediniz? Seçim öncesi Kardemir gibi milletin ağzına bal çalıyorsunuz ama Yenice bunu yemez artık. Hepimizin karnı yalana tok.Yapamayacağınız sözler vermeyin. Vaat vermekle olmuyor. O doğal gazı yapmak bize düşüyor, Allah bize bunu nasip edecek."

HİZMET NEDİR, NASIL YAPILIR GÖSTERECEĞİM

"Ovacık milletvekili çıkarıyor. İnşallah bu sene de beni çıkaracak ve ben Ovacık, Eflani, Eskipazar, Safranbolu'da nasıl hizmet edilir göstereceğim. Son dönemde 2 tane milletvekili vardı. Ovacık'ın hali ortada. Eczane bile yok. Devlet kurumu kalmamış. Binalar atıl. Karabük'ün sorunları bir çiviyle bitmiyor. Karabük neresinden tutsak elimizde kalıyor. Ne yaptınız bu güne kadar? 21 yıldır bu şehre ne yaptınız? Nereye gitti bu kaynaklar, paralar? İktidar milletvekiliyken buraya bir hizmet getiremiyorsanız utanmanız lazım."

BU ÜLKEDE VEBALİMİZ VAR

"Bu ülkenin, hem gençlerinde hem de çocukların geleceklerinin üstünde hepimizin vebali var. Ben bu sorumluluğu bilerek yola çıktım. Allah bu haramzadeler gibi olmayı bizlere nasip etmesin ve bu haramzadeleri göndermek için hepimize güç kuvvet versin. Ve şunu unutmayın. Bu düşünce ve özgürlüğümüzü yaşatabilmek için son seçimimiz. Hapishanelerde yer kalmadı Ve açık açık tehdit ediyorlar bizleri: Ya bizden olacaksınız ya da Silivri soğuktur. Kimse bize ipotek koyamaz. Lütfen sandıklara, mühürlerimize sahip çıkalım. Tek te kalsam bu mücadeleden vazgeçmeyeceğim."