Karabük’te 1. Sıra Milletvekili Adayları arasında tek kadın olan İYİ Parti Karabük Milletvekili Adayı Kübra Dursun’un seçim çalışmalarında hızına yetişilemiyor.

Birgün içinde birçok mahallede ve semtte seçim gezileri yapan Kübra Dursun, Sabahtan Safranbolu’da esnafları gezdi, sokaklardaki vatandaşlarla tokalaştı. Öğleden Sonra ise Karabük Esentepe ve Şirinevler semt pazarlarında seçim çalışmaları yaptı.

“Dünya Miras Kenti güzelim Safranbolu’muzda hemşerilerimizle bir araya geldik. Onların istek ve şikayetlerini dinledik. Safranbolulu vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizlere büyük bir güç verdi. Safranbolu'nun çok daha iyi yerlere gelmesi için her zamankinden daha fazla çalışacağız ve bu mücadeleyi sürdüren siyasi çizgimizi hiç terk etmeyeceğiz. Tüm Safranbolu halkına candan teşekkür ederim.” Diyen Kübra Dursun’un vatandaşlarla samimi söylemleri ve kucaklaşmaları büyük beğeni topluyor.

“Karabüklülerin kızıyım. Bu memleket artık sahipsiz değil.” Diyen Kübra Dursun “Millet bizi çağırıyor. 14 Mayıs’ta Allah’ın izni ve halkımızın teveccühü ile Karabük tarihinde ilk defa bir kadın milletvekilini TBMM’ye kendilerini temsil etmek üzere beni göndereceklerdir. Bundan hiç şüphem yok.” İfadelerini kullanıyor.

Şirinevler ve Esentepe’de Salı günleri kurulan semt pazarlarını ve mahalle esnaflarını da ziyaret eden Kübra Dursun “Halktan aldığımız enerji gücümüze güç katıyor. Gördüğümüz tablo şunu söylüyor ki, Karabük çok iyi olacak.” diye konuştu.