CHP Safranbolu Belediye Meclis Üyesi İsmail Özgürel için Safranbolu Belediyesi önünde helalleşme töreni düzenlendi. Safranbolu merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından İsmail Özgürel’in naaşı Aşağı Dana Köy aile mezarlığında toprağa verildi. 

Karabük-Ankara Karayolu üzerinde yer alan araç muayene istasyonundaki randevusuna gittiği sırada direksiyon başında vefat eden CHP Safranbolu Belediye Meclis Üyesi İsmail Özgürel için Safranbolu Belediyesi önünde helalleşme töreni yapıldı. Törende gözyaşlarına hâkim olmaya çalışan ve duygu yüklü bir konuşma yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ; ‘’Hayatımın en zor konuşmalarından birini yapıyorum. İsmail Özgürel sadece bir meclis üyesi değil hepimizin abisiydi. Yüzüne baktığınızda sinirli olsanız bile siniriniz yatışırdı. O kadar güler yüzlü bir insandı. Ailesine sabır diliyorum. Çok kıymetliydi bizim için. Mekânı cennet olsun’’ dedi. 

İsmail Özgürel’in cenazesi Safranbolu Belediyesi önünde gerçekleştirilen helalleşme töreni ve duaların ardından Safranbolu merkez camiine getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Özgürel’in ailesinin yanı sıra Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, dernek, oda, STK başkanları, vatandaşlar ve çok sayıda seveni katıldı. İsmail Özgürel Safranbolu merkez camiinde kılınan cenaze namazının ardından Aşağı Dana Köy aile mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.