Yeniden Refah Partisi Karabük Milletvekili Adayı olan İsmail Özer, bir mesaj yayımlayarak Karabük halkına teşekkürlerini iletti.

Özer yayınladığı mesajında;

"Çok değerli Karabüklü hemşerilerim;

28. Dönem Milletvekili Genel seçimleri sonuçlanmış bulunmaktadır. Yeniden Refah Partisi’nden aday olduğum bu seçimlerde, Sayın Mevlüt Başdemir ve Sayın Nesrin Adakoğlu ile birlikte 13 bin 400 oy almış bulunmaktayız. Öncelikle verilen her oy için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu süreçte Karabük’e hizmet için yarıştığımız diğer tüm milletvekili adaylarımızı kutluyor ve kazanan adayları tebrik ediyorum. Seçim sonuçlarının memleketimize hayırlı olmasını diliyorum.

Karabük’te yıllardır yapmakta olduğum ticaretime aynı şekilde devam etmekle birlikte, Karabük’ün her sorununu dile getirmeye devam edeceğim. Çünkü halkımız seçimlerde bize göstermiş olduğu teveccüh ile bize bu görevi yüklemiştir. Benden desteğini esirgemeyen ve bu yolda bizimle birlikte emek veren tüm değerli dostlarıma, arkadaşlarıma, bu davada beni yalnız bırakmayan aileme ve siz değerli hemşerilerime çok teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.