Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, Cemil Meriç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile destekleme ve yetiştirme kurslarındaki öğrencilerle bir araya geldi.

Şube Müdürü Enver Ayata ve okul müdürü İzzet Özışık ile öğrencileri derste ziyaret eden Odabaşoğlu, uygulamalı derslerdeki öğrencilerle yakından ilgilenip öğrenciler tarafından yapılan ürünleri inceledi. Yiyecek-içecek hizmetleri bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ikramların tadına bakan Odabaşoğlu, öğrencilerle sohbet etti.

"Öğretmenler Odası Buluşmaları" çerçevesinde öğretmenlerle bir araya gelen Odabaşoğlu, "Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerimizde güçlü bir mesleki eğitimle öğrencilerimizi istihdama hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin mesleki becerilerini geliştirerek nitelikli iş gücünün sanayi, bilişim ve hizmet sektörlerine kazandırılmasına imkan sağlıyoruz. Bu çerçevede mesleki liselerimizde öğrencilerimiz için özveri ve gayretle çalışan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Okul Müdürü Özışık'tan okulda devam eden eğitim öğretim faaliyetleri ve çalışmalarla ilgili bilgileri alan Odabaşoğlu, idareci ve öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Odabaşoğlu, Ünsal Tülbentçi Ortaokulu'nda devam eden destekleme ve yetiştirme kurusundaki öğrencilerle de bir araya geldi.
Liseye Geçiş Sınavı'na hazırlanan 8. sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Odabaşoğlu, öğrencilere sorular sorup onlarla sohbet etti.