Karabük İl Sağlık Müdürlüğü görevinden ayrılan Uzman Dr. Murat Çağlayan’a İl Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından veda programı düzenlendi


 

20130620AW000737_02Ailevi nedenlerden dolayı Karabük İl Sağlık Müdürlüğü görevinden istifa ederek ayrılan Uzman Dr. Murat Çağlayan’a İl Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından hizmet binası yemek salonunda veda programı düzenlendi.

Programa, Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Seyfettin Kalay, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Ali Burak Yücel ve İl Sağlık Müdürlüğü personeli katıldı.

Uzman Dr. Murat Çağlayan konuşmasında duygulanırken, “Nisan 2012 yılından beri büyük bir onurla sürdürdüğüm Karabük İl Sağlık Müdürlüğü görevini 20.06.2013 tarihi itibari ile bırakıyorum. Görevden ayrılma sebebim ailevi sebeplerle olup, tamamen kendi isteğimledir. Görev yaptığım süre boyunca desteklerini esirgemeyen Valimiz İzzettin Küçük’e, değerli çalışma arkadaşlarıma ve Karabük halkına çok teşekkür ediyorum. Ekip çalışmasına önem verdim, burada bir başarısı varsa bu herkesin payı ile olan bir şeydir. Ben hepinizin desteğine teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşları uğurlarken daha kolay konuşuyordum, kendim olunca kolay konuşamıyorum. Mutlaka karşılıklı hak geçmiştir ben hakkımı size ve bütün Karabük’e hakkımı helal ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Ali Burak Yücel, Çağlayan’a plaket takdim ederken, Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Seyfettin Kalay da hediye takdim etti.