Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri gayri resmi bir şekilde belli oldu. Karabük Valiliği Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci adı üzerinde kesin karar kılındığı belirtildi.

Yaklaşık 17 yıl Karabük İl Özel İdare Genel Sekreterliği yapan ve son aylarda çok sık gündeme gelen Mehmet Uzun’un emekli olma kararından sonra, yeni genel sekreterin kim olacağı merak konusu olmuştu.

Birkaç gün içinde kesin emekliliğe ayrılacak olan Mehmet Uzun’un yerine Karabük Valiliği Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci’nin olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İktidar Milletvekillerinin ve İl Başkanının Şerafettin Kelleci üzerinde mutabık kaldıkları ve isminin, kamuoyunda da olumlu karşılandığı ifade ediliyor.

1999 Yılından bu yana Karabük Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü yapan Kelleci, aynı zamanda 2005 yılından bu yana da Köylerin Altyapısını Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürlüğü görevini de yürütüyor.

 Merkez İlçeye bağlı köylerde yol, içme suyu, kanalizasyon, sulama suyu gibi alt ve üst yapı hizmetlerine ilişkin idare görevlerden olan ihale, ödeme ile ilgili iş ve işlemlerini yürüten, yine İl Yazı İşleri Müdürlüğüne bağlı AB Dış İlişkiler Proje Bürosu sorumlusu olarak personelle birlikte birçok proje kazandıran Şerafettin Kelleci, Karabük Valiliği bünyesinde İçişleri Bakanlığına bağlı çeşitli Müdürlüklerde de vekâlet olarak görevler yaptı.