Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu, 3 Temmuz 2025 tarihinde Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi, MHP Genel Merkezi ve Ülkü Ocakları Genel Merkezinde bir dizi temaslarda bulundu.
Gedikoğlu, gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından temaslarının içeriğine ilişkin detaylı bilgiler verdi.
Ankara’daki temaslarına, Gazi Meclis’i ziyaret ederek başlayan MHP Karabük İl Başkanı Cenk Gedikoğlu; MHP Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Grup Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük ve Kütahya Milletvekili, aynı zamanda TBMM İçişleri Komisyonu Başkan Vekili Ahmet Erbaş ile görüşmeler gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerde, Karabük’ün öncelikli ihtiyaçları ve çözüm bekleyen meselelerini içeren dosyalar milletvekillerine sunularak, gerekli destek ve katkılar talep edildi.
Cumhur İttifakı ortağı AK Parti Karabük Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç da TBMM’deki makamında ziyaret edilerek, ittifak ruhu çerçevesinde Karabük’e birlikte nasıl daha fazla katkı sağlanabileceği konusunda karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
Ziyaretin devamında, Türk milletinin 57. Alayı olan Ülkü Ocakları Genel Merkezine geçildi. Burada Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Kadir Ensar Ejder ile görüşme gerçekleştirilirken, Karabük Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Can Kasapoğlu da ziyarete eşlik etti. Yapılan görüşmelerde, Karabük Ülkü Ocakları ile MHP İl Teşkilatının bugüne kadar yürüttüğü ortak çalışmalar ve gelecekte gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
MHP Genel Merkezindeki temaslar kapsamında, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Anayasa Komisyon Üyesi ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ile Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Abdullah Bahadır Alperen makamlarında ziyaret edildi. Ziyaretlerde hem ülke gündemine ilişkin değerlendirmeleri ve tavsiyeleri alındı hem de Karabük teşkilatımızın çalışmaları hakkında kendilerine bilgi verildi.
Ziyaretlerin en kıymetli anlarından biri ise MHP Genel Başkanı, Bilge Lider Sayın Devlet Bahçeli ile gerçekleştirilen görüşme oldu. İl Başkanı Gedikoğlu, Bahçeli'nin Karabük halkına selam ve sevgilerini ilettiğini belirterek, genel başkanın sağlık durumunun gün geçtikçe daha da iyiye gittiğini görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Cenk Gedikoğlu, yaptığı açıklamanın sonunda şu ifadeleri kullandı: “Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Teşkilatları olarak, Karabük’ümüz için yapılacak her çalışmada birlik ve beraberlik içinde şehrimizin ve ülkemizin bir adım daha ileri gitmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Şehrimizin her ferdini aziz biliriz, her derdini kendi derdimiz sayarız. Bizim davamız, gök kubbeye sığmayan bir ülkü davasıdır. Bu kutlu yolda, ‘önce ülkem ve milletim’ diyerek yürümeye, milletimize hizmeti şeref bilmeye devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. Genel Başkanımızın sağlığına dair olumlu gelişmeleri yakından görmek bizleri ayrıca memnun etti.
Ziyaretlerimizin Karabük’ümüz ve ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.