AK Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş, Yenice’ye gelecek olan doğal gaz çalışmaları ile ilgili önemli gelişmeler kaydedildiğini belirterek, Yenice Belediyesi ve KARGAZ Doğal Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iş birliği protokolünün imzalandığını açıkladı.

Yenice’mizin refahını artıracak yatırımların takipçisiyiz

Yirmibeş, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz’ün partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında da Yeniceye doğal gaz konusunun Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dile getirdiğini de hatırlatarak, “İl Başkanımız sayın Av. İsmail Altınöz Cumhurbaşkanımıza İl Başkanları toplantısında Yenice'nin doğal gaz konusunu gündeme getirerek Cumhurbaşkanımızın Enerji Bakanlığına bir talimatı oldu ve AK Parti olarak bizde bunu müjde olarak vatandaşlarımıza duyurmuştuk.” dedi.

İl Başkanımız ve milletvekillerimizin yoğun temasları neticesinde protokol imzalandı

Yirmibeş, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz’ün KARGAZ’ın bağlı olduğu Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı ile görüşme gerçekleştirdiğini, Yenice’de doğal gaz çalışması için talimat verildiğini ve ekip kurulduğunu ifade etti.
AK Parti İlçe Başkanı Yirmibeş, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İl Başkanımız sayın Av. İsmail Altınöz, 02.03.2023 Pazartesi günü yaptığı açıklamada, İl Başkanları toplantısında gündeme getirdiğini, Enerji Bakan Yardımcımız Abdullah Tancan Beyle ve geçtiğimiz günlerde Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı Bey ile bir görüşme gerçekleştirdiğini Yenice Belediyesi ve KARGAZ arasında iş birliği protokolünün de yapılacağını söylemişti. 

Yenice Belediyesi ve KARGAZ ile iş birliği protokolü 18.01.2023 Çarşamba günü imzalandı. Çalışmalarda önümüzdeki en kısa sürede de başlayacak.”

Biz siyaseti milletimize hizmet etmek için yapıyoruz

AK Parti teşkilatları olarak sözlerinin arkalarında durduklarını vurgulayan Yirmibeş,

“Biz siyaseti milletimize hizmet etmek için yapıyoruz, AK Parti olarak söz verirsek mutlaka bunu yaparız, ucunu bırakmayız. Taşıma yolu ile doğal gaz Yenice’mize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum. 

Takipleri, ilgi alaka ve desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz sayın Mehmet Ali Şahin Başkanımıza, İl Başkanımız sayın Av. İsmail Altınöz’e, milletvekillerimiz sayın Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş Bey’e ve tüm ilgililere teşekkür ediyorum. Yaparsa yine AK Parti yapar.” diye konuştu.

yenice-dogalgaz-protokol-1

yenice-dogalgaz-protokol-2

yenice-dogalgaz-protokol-3

Editör: Haber Merkezi