Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci hakkındaki çirkin iddialar bir türlü bitmiyor. Hakkında her gün yeni bir çirkin iddia ile sanal alemde gündem olan Değirmenci ile ilgili şimdi de naylon fatura ile sendikadan milyonlarca lira para aldığı ve otellerin masaj salonlarında kadınlarla videosu olduğu iddiaları sosyal medyalarda yer alıyor.

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci ile ilgili gün geçmesin ki ortaya bir iddia atılmasın.

Sendikada uzun yıllar görev yapan Adem Ünlü, uzun süredir sosyal medya hesaplarından çarpıcı iddialarda bulunuyor.

Ankara Emniyeti, Organize Suçlar Şubesinde de ortaya attığı iddialar ile ilgili de ifade verdiği belirtilen Adem Ünlü, Genel Başkan Değirmenci’nin sendikaya milyonlarca lira sahte fatura kestirerek, fatura bedelindeki paraları zimmete geçirdiği iddialarını sürekli gündemde tutuyor.

Şimdi de İskenderun’da yerel bir gazetecinin iddiaları yine dikkatleri Genel Başkanın üzerine çekti.

İddialara göre; Değirmenci’nin Ankara, Kızılcahamam ve Bolu, Abant otellerindeki masaj odalarında kadınlar ile girdiği cinsel ilişkiler sırasında gizli çekilmiş videolarının elinde olduğu ifade ediliyor.

İskenderun’daki yerel gazetecinin, Yunus Değirmenci’nin kadınlar ile masaj odalarında çekilen gizli videolarını yayınlayacağı ifade ediyor.

Daha önceki hakkında yer alan onlarca çirkin iddialar hakkında hiçbir açıklama yapmayan Değirmenci, bu yeni iddialar karşısında da suskunluğunu koruyor.

40 Bine yakın üyesi olan Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı hakkında çıkan bu çirkin iddiaların bir türlü ardı arkasının kesilmemesinin üyeler içinde de rahatsızlıklara yol açtığı belirtiliyor.

Editör: Ergün Başkaya