• DOLAR 32,25 %0.02
  • EURO 34,72 %0.09
  • ALTIN 2.402,24 %0.37
  • BİST100 10.248 %0.00
  • BITCOIN 61.800 %-1.12
  • ETHERIUM 2.992 %-0.73
18°

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili Haberleri

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili haberleri ve güncel Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili gelişmeleri, Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili ile ilgili tüm video, Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili fotoğrafları ve Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, TÜED Başkanı Celal Bulut'u ziyaret etti.

Alt Manşet

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, seçim ziyaretlerini sürdürüyor.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan adayı Rafet Vergili,Milliyetçi Hareket Partisi Ovacık Belediye Başkan Adayı Neslihan...

Alt Manşet

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, ziyaretlerine devam ediyor.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, yeni dönem projelerini proje lansman töreniyle açıkladı.

Alt Manşet

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, Eflani'ye düğün salonu müjdesi verdi.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, dördüncü dönem belediye başkanlığı için projelerini açıkladı.

Alt Manşet

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, ziyaretlere devam ediyor.

Alt Manşet

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Güncel

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili 5 adet yeni Gündüz Çocuk Bakımevi projesinin...