• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 64.242 %1.25
  • ETHERIUM 3.305 %6.2
15°

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Haberleri

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili haberleri ve güncel Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili gelişmeleri, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile ilgili tüm video, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili fotoğrafları ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, seçim projeleri kapsamında üç çeşit yemeğin 50 liraya verileceği Millet lokantası projesini açıkladı.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin dar gelirliler için yapacağı Bin Konut'un yerini dün akşam Kapullu Mahallesinde açıkladı.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Güncel

Rafet Vergili, AK Parti Karabük Adayı Özkan Çetinkaya'nın sahte diploma ile Kardemir'e işe girdiğini ve anlaşılınca iş akdinin fesih edildiğini...

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin, emekliye ücretsiz su ve toplu taşıma telifi Belediye Meclisinden geçerek onaylandı.

Güncel

Rafet Vergili, su ve otobüsün ücretsiz olacağını açıkladı. Timurçin Saylar'a iftira atıldığını ve Ali Keskinkılıç'ın hayal kırıklı olacağını söyledi.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, toplu taşıma ve sudan ücretsiz faydalanma şartlarını açıkladı.

Güncel

Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük'te yaşayan binlerce emekliye büyük müjdeyi verdi. "Toplu taşıma ve su artık emeklilere bedava."

Güncel

Karabük Belediyesi'nin şehir içi toplu taşımasında kadın şoför çalışmaya başladı.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gelişen ekonomik şartlarda işçisini unutmadı ek zam müjdesini verdi.

Alt Manşet

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasına devam ediyor.

Güncel

Belediye Başkanı Rafet Vergili, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle Karabük basını ile kahvaltıda bir araya geldi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu