• DOLAR 32,40 %0.19
  • EURO 35,03 %-0.18
  • ALTIN 2.323,47 %0.13
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 71.000 %2.45
  • ETHERIUM 3.560 %1.16
13°

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş Haberleri

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş haberleri ve güncel İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş gelişmeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ile ilgili tüm video, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş fotoğrafları ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

Karabük’teki 38 okulda şehit olan polis ve askerlerin isimleri yaşatılıyor

Güncel

Karabük Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri 2 yıl önce başlattıkları uzayda gıda ürünleri yetiştirmeye yönelik çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Alt Manşet

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ Bahçelievler İlkokulunda düzenlenen Yerli Malı Haftasına katıldı.

Alt Manşet

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, Yeşilyurt Haddecilik Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Osman YEŞİLYURT ile birlikte Fazlı Yeşilyurt...

Alt Manşet

Karabük'te eğitim kalitesi her geçen yıl artarken, en ideal süre olan 12 yıl hedefine ilkokul ve ortaöğretimde adım adım yaklaşılıyor

Alt Manşet

Karabük’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kent meydanında gerçekleştirildi.

BÖLGE HABERLERİ

Karabük'te meslek lisesi öğrencileri, öğretmenlerinin desteğiyle ailelerin evinde bakım ve tadilat işleri yaparak el becerilerini geliştiriyor.

Güncel

"Çevreme duyarlıyım, değerlerime Sahip çıkıyorum" Projesi ve "Vakti kuşanmak" etkinliğinde camiye giden çocuklara hediyeler verildi.

Alt Manşet

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Karabük'te "Aile Okulu Projesi" kapsamında velilere yönelik aile eğitimi etkinliği düzenlendi.

Alt Manşet

Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında Karabük'te okul kütüphanelerindeki kitap sayısı 1 yılda yüzde 100 arttı.

BÖLGE HABERLERİ

Emekli öğretmenlerle kahvaltıda buluşan Vali Fuat Gürel, “Öğretmenlik Mesleği Çok Kutsal Bir Meslek”

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu