İstanbul Bağcılar Belediyesinde yaklaşık 30 yıl çok önemli üst düzey görevler yapan, özellikle kentsel dönüşüm konusu başta olmak üzere belediyecilik alanında uzman bir isim olarak gösterilen Gürsel Yılmaz, bugün AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını AK Parti İl Başkanlığına yaptı.

Gürsel Yılmaz adaylık müracatı sırasında "Beldenin ve belde sakinlerinin mahalli müşterek ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuş mali ve idari özerkliğe sahip kuruluşlardır karar organları seçimle geliyorlar bende belediye başkanlığına aday adayı oldum." dedi.

Yılmaz ayrıca "Bizim belediyecilik anlayışımızda insan odaklı anlaş vardır. Bizim anlayışımız insan odaklı anlayış, gönül belediyeciliği. Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için aday olduk. Şehrimizin ihtiyaçlarını biliyoruz. Ben 30 yılı aşkın bir süredir gurbette yaşadım ama sık sık buralara geliyorum. Okula giderken geçtiğim yollardan geçiyorum. Bu şehirde hiç bir değişiklik yok. Beyaz gömlek giyemezdik, tren yolundan geçerken simsiyah olurdu, şehri ikiye bölen bir tren yolu var.  Biz şehri birleştirmeye geliyoruz, şehrin simasını değiştirmemiz lazım. Hedeflerimiz arasında kentsel dönüşüme öncelik vermeyi düşünüyoruz. Bununla birlikte şehrin trafik sorunu var bunlara el atılması gerekiyor. Trafik ışığı olmadan buradan Safranbolu'ya ulaşabilmelisiniz. Karabük halkı bunu hakediyor, bu anlayışla karşınızdayım bunu tek başımıza yapacak değiliz. Burda AK Partinin anlayışını hücrelerine kadar hissetmiş genç, dinamik teşkilatımız var bu hizmetleri onlarla beraber yapacağız,  dolayısıyla bu hizmete talip olduk" dedi.

Gürsel Yılmaz, aday adaylık müracaat dosyasına AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt'a taktim etti.