Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları yaz döneminde ,sporun tabana yayılması , başarılı sporcuların kulüplere ve milli takımlara kazandırılması amacıyla uzman antrenörler aracılığıyla Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor. 

“GSB  Hep Yanında” sloganıyla 16 farklı branşta 70 antrenörle bu yaz çok hareketli geçecek. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz döneminde 16 farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek.

İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde uzman antrenörlerin eşliğinde özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında atletizm, basketbol, badminton, boks, cimnastik, eskrim, futbol, güreş, halter, hentbol, judo, masa tenisi, tekvando, tenis, voleybol, yüzme, branşlarıyla ücretsiz spor yapma imkanı bulacak.

coskun-guvenGSB Spor Okulları öncesi değerlendirme toplantısında antrenörlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor  İl Müdürü Coşkun Güven; “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın çizdiği hedef doğrultusunda bu yaz 10 bin gencimizi sporla buluşturmak istiyoruz. Sporun tabana yayılması , başarılı sporcuların kulüplere ve milli takımlara kazandırılması amacıyla uzman antrenörlerimiz aracılığıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. GSB Hep Yanında sloganıyla 16 Farklı branşta 70 antrenörümüzle bu yaz çok hareketli geçecek, Çocuklarımızın gelişimi ve geleceği için onları muhakkak spora yönlendirmeliyiz. Tüm Karabüklüleri yaz spor okullarımıza bekliyoruz.” diye konuştu.

Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Şube Müdürleri Lokman Mollaoğulları, Serdar Ali Osman Sevim, Safranbolu Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Özgür Özkan ve antrenörler katıldı.

Editör: Vasfiye Yılmaz