AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Ali Keskinkılıç, seçim çalışmalarını sahada dur durak demeden yoğun şekilde sürdürüyor. 

Karabük'ün yetiştirdiği önemli bürokratlardan birisi olarak Ankara'da yıllarca ülke menfaatine hizmet eden Keskinkılıç, 28. Dönem Karabük Milletvekili adayı olarak çıktığı yolda memleketine hizmet aşkı ile dur durak bilmiyor.

MKE Genel Müdür Yardımcılığı görevinden istifa ederek, memleketine daha faydalı olabilmek isteği ve gayreti ile Milletvekili Adayı olan Ali Keskinkılıç, seçim çalışmalarını sahada gece gündüz demeden sürdürüyor. 

AK Parti SKM programları kapsamında sabahın erken saatlerinden itibaren sahada seçmen ile buluşan, kucaklaşan Keskinkılıç, güler yüzlü ve samimi davranışları ile Karabüklülerin gönlünde yer ediniyor. 

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti teşkilatları ile birlikte, esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri, sanayici ve STK temsilcilerini dolaşan AK Parti Milletvekili Adayı Ali Keskinkılıç, Yenice ilçesinde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler, bol kazançlar dileklerinde bulundu. 

İlçede bulunan vatandaşlar ve köylüler ile de sohbet eden ve destek isteyen Keskinkılıç'a Yenice'de büyük teveccüh oluştu.

Saha çalışmaları kapsamında Özel Demir Çelik Fabrikalarını da ziyaret eden Keskinkılıç, baret takarak emekçiler ile biraraya geldi.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde emekçilerden Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye destek isteyen Keskinkılıç, işçiler ile kucaklaşarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.