Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr.Enes Eminoğlu GSB Spor Okulları kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde görmek amacıyla İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, Karabük Gneçlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’den 2023 yılında yürütülen sosyal, kültürel ve sportif çalışmalar, spor hizmetleri, gençlik hizmetleri ve yurt hizmetleri ile tesisler hakkında brifing aldı. 

İl Müdürü Güven'in makamında gerçekleşen ziyarete Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr.Enes Eminoğlu,Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, , Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Ak Parti İl Başkanı Ferhat Salt,Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ar, Tügva Karabük İl Temsilcisi Muhammet Akif Yığımlı,Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr.Enes Eminoğlu sonrasında Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda devam eden GSB Spor Okulları Futbol ve Boks antremanını ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti. 

Sonrasında Stadyum Genç Ofiste “AnadoluyuzBiz” projesi kapsamında Ankara’ya gidecek gençlerle buluşarak Bakanlık faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Editör: Vasfiye Yılmaz