Eskipazar İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kursu Yıl Sonu Etkinliği, Eskipazar Gençlik Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Minik öğrencilerin sahnelediği ilahiler, şiirler ve gösteriler, izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
Etkinliğe Eskipazar Kaymakamı Fatih Gülnar, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, ilçe protokolü, kurs öğreticileri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program, çocukların yıl boyunca öğrendiklerini sergilediği anlamlı bir kutlama havasında geçti.
Etkinlikte konuşan Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, şu ifadeleri kullandı:
“Yavrularımızın Kur’an-ı Kerim ve değerler eğitimiyle büyüdüğünü görmek bizleri gururlandırıyor. Bu anlamlı yıl sonu programı için başta İlçe Müftülüğümüz olmak üzere emeği geçen tüm hocalarımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum.”
Minik öğrencilerin içtenlikle sergilediği performanslar, katılımcılardan büyük alkış aldı. Veliler, çocuklarının öz güvenle sahnede yer almasından duydukları mutluluğu dile getirdi. İlçe protokolü, bu tür etkinliklerin hem eğitim hem de sosyal gelişim açısından önemli olduğunu vurguladı.