Karabük’ün ekonomik kalkınmasına büyük bir ivme kazandıracak ve istihdam sorununu çözecek Eskipazar Metal Ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin altyapı ihalesi yapıldı. 

AK Parti Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cem Şahin'in geçtiğimiz ay müjdesini verdiği Eskipazar OSB altyapı ihalesi tamamlandı. 

Karabük Valisi Fuat Gürel, Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç ile OSB Müdürü Emin Demir'in de takip ettiği ihale, bir firma tarafından 280 milyon TL bedelle alındı. 

Şahin ve Keskinkılıç, ortak yapığı açıklamada, "Eskipazar Metal Ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, yol, yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon, YG-AG elektrik ve telekom altyapı şebekesi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işinin ihalesi bugün yapıldı. İhaleyi 280 milyon TL bedelle bir firma aldı. Karabük’ün istihdamı, kalkınması, büyümesi ve refahı için çok önemli gördüğümüz sanayi bölgemizin bir an önce hizmete girmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonraki süreci de çok yakından takip edeceğiz. Şu an 62 firmaya ön tahsis yapılmış durumda. İkinci bir KARDEMİR olarak gördüğümüz Eskipazar OSB'nin altyapı ihalesi hayırlı olsun." ifadeleri kullanıldı.