Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, Karabük Üniversitesi Eskipazar Meslek Yüksekokulu’nun 2024-2025 akademik yılı mezuniyet töreninde öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Mezuniyet coşkusunun doyasıya yaşandığı törende Başkan Cıva, gençlerle bir araya gelerek onların mutluluğunu paylaştı.
Törende dereceye giren öğrencilere diplomaları takdim edildi. Başkan Serkan Cıva, okul ikincisine diplomasını vererek bu anlamlı anı taçlandırdı. Genç mezunlarla sohbet eden Başkan, onların heyecanını ve gururunu paylaştı.
Mezuniyet programının ilerleyen dakikalarında ise eğlenceli anlar yaşandı. Oyun havası eşliğinde öğrencilerle birlikte oynayan Başkan Cıva, mezuniyet törenine renk kattı. Gençlerle samimi diyaloglar kuran Başkan, onların enerjisine ortak oldu.
Başkan Cıva, program sonunda yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
“Bugün burada Eskipazar’ımızın ve ülkemizin geleceği olan gençlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Tüm mezunlarımızı yürekten kutluyor, hayat yolculuklarında başarılar diliyorum.”
Eskipazar MYO mezuniyet töreni, aileler, akademisyenler ve protokol üyelerinin katılımıyla coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.