Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele veren ve ilimizi temsil eden Karabük Demir Kartal GSK, ligin birinci sırasına oturdu.

12 Haftadır mağlubiyet yaşamayan ve ligin lideri olan Bursa Büyükşehir Belediye takımını 89-55 gibi ezici bir skorla yenen Karabük Demir Kartallar, ligin ilk yarısında zirveye oturdu.

Yenimahalle kapalı spor salonunda, Vali Fuat Gürel, Milletvekilleri Niyazi Güneş, Cumhur Ünal, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse gibi kent protokolünün ve çok sayıda taraftarın tribünlerden destek verdiği karşılaşmada Demir Kartalların yüzü gülerken, Karabük’ü de gururlandırdılar.

Karabük Demir Kartal Tekerlekli Basketbol Takımı Kulüp Başkanı ve Takım Kaptanı Ziya Yalçın, maç sonrası “Ligin namağlup takımı Bursa’yı yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tribünlerden bize destek vermek için maçımıza gelen herkese teşekkür ediyoruz. Koyduğumuz hedefe ulaşacağız. Önemli olan Karabük’ün bize verdiği desteğin devam etmesidir. Herekse sonsuz teşekkürler.” İfadelerini kullanarak, açıklama yaptı.