Cumhuriyet Halk Partisi Yenice İlçe Başkanı Enver Özgü, bugün partisinin il başkanlığında kalabalık bir grupla aday adaylığını açıkladı.

İl Başkanı Vedat Yaşar ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen CHP'li Özgü, Yenice'den Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu basın toplantısı açıklasa da tek aday adayı olduğundan, adaylığına kesin gözüyle bakılıyor.

"4 yıllık ilçe başkanlığı döneminde yola çıktığımız bir hizmet süremizi bu gün itibari ile Yenice Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusuyla noktalıyoruz." diyen Enver Özgü, "Bundan sonra da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, bu ülkeyi kurtaran liderin izinden ve ilçemde de ilçemiz belediyesinin kurucu ve bir çok hizmetlerini yapmış Sabri Akay'ı da ölüm yıl dönümünde anarken, her ikisinin gerek bu ülkede gerek Yenice'de hizmette çizdikleri çizgiyi hiç bir zaman sapmadan Yenice'de Cumhuriyet Halk Partisine daha fazla ihtiyaç olduğunu düşünerek yola çıkmış bulunuyorum." ifadelerini kullandı.

Özgü, adaylık açıklamasına şu ifadeler ile devam etti;

"Arkadaşlarımla birlikte projelerimiz hazır, çalışacak arkadaşlarımız hazır, her şey hazır. Çünkü bu ülkenin de yaşadığım ilçeninde acilen Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacı var. Neden bunu böyle diyor derseniz, ilçemizde de ülkemizde de olduğu gibi siyasi fikirleri farklı da olsa o zenginliği kullanamayıp insanları ayrıştıran zihniyete karşı sokaklarında hangi fikirden olursa olsun bir kahvenin önünde rahatça oturabileceği, çay içebileceği o iklimi yaratma çabasında olacağız. İlçemde nefes olabilmek için, ilçemde her şeyin daha iyi olabilmesi için acilen Cumhuriyet Halk Partili bir belediyeye ihtiyaç var. Bunu gerçekleştirecek bilgi, birikim, donanım ve kadroyla bu işe talibiz. İnşallah bu konuda da önümüzdeki seçim döneminde de hep birlikte çalışarak, bu seçim dönemini başarıyla tamamlayıp, Cumhuriyet Halk Partili altı oklu bayrağı o belediyenin hurçlarına hep birlikte asacağız. Bu konuda yardımlarınızı her zaman olduğu gibi seçimlerde bekliyoruz, çünkü ilçemizde sadece doğa turizmi değil, bunun yanında da istihdamı tersine çevirip isdihtam katkısı vererek ilçemizden dışarıya olan göçü, ilçemize yönelik çalışmalarımızı önümüzdeki planlarla programlarla sizin huzurunuza çıkacağız, bunları kamuoyuyla paylaşacağız. Önümüzdeki seçim döneminin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Adaylık süresince de hepinizin desteğini bekliyorum."

Enver Özgü, açıklamalarından sonra CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar'a adaylık başvuru dosyasını takdim etti.

Editör: Ergün Başkaya