2024 Yerel Seçimleri için süreç devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Belediye Başkan Adaylığına kesin gözüyle bakılan ve tek aday olan Bayram Karadağ da bugün müracaatını yaptı.

Karadağ'a, CHP İl Teşkilatında gerçekleştirilen başvuruda oğulları ve partililer eşlik etti.  Karadağ başvuru esnasında şu ifadeleri kullandı;

"Demir ve çeliğin 1800 derecede birleştiği fabrikadan geliyorum. Ben işçilerin sesi olmak için adaya oldum. Ben kamuda 20 yıldır ezilen kamu emekçilerinin sesi olmak için sizlerle birlikte yola çıktım, bunun için aday oldum. Ben alın teriyle geçinen esnafın, sanayicinin de sesi olacağım. Haksızlık yapmayan herkesin sesi olacağım. 

Girişindeki kavşağın labirente döndüğü Karabük'ümüzde şehir içinde arabasını park etmek için 3-4 sefer turlayan sizlerin sesi olmak için aday oldum. 'Kesintisiz trafik yapacağız' deyip battı çıktıları yapıp Bağ-Essan'dan Bulak kavşağına kadar 7 tane ışık olan bu memlekette bu trafik sorununu çözmek için aday oldum. 

Şehrin ortasından geçen, her sene birer ikişer tane ölümlü kazayla  anıldığı Karabük'te demir yolu mezarlığını; şehrin yeşillik alanına, sosyal alanına çevirmek için aday oldum.  Hiç kimse merak etmesin kırmızı mavi değişimi sağlayacağım. İnsanların güldüğü, herkesin mutlu olduğu, gençlerin geleceğe umutla baktığı bir Karabük'ü hep beraber oluşturacağız. Ant olsun çocuklarımız için, geleceğimiz için başaracağız.

Sadece kendinize güvenin, ben buradan kollarımı sıvıyorum ve herkese diyorum ki: Kolları sıvayın, bu belediye bizim. Bugünden itibaren çalışmaya başlıyoruz. Hepinizden destek istiyorum. Her yerde deyin ki, 'Cumhuriyet Halk Partisi bu belediyeyi alacak ve herkese sosyal belediyeciliği yaşatacak.'"